Circuittraining

gymzaal wijdenes

Het voordeel van deze vorm van trainen is dat je op je eigen niveau traint. Als voor jou de push-up te zwaar is, dan doe je het met behulp van een verhoging of op je knieën. Wat je buurman doet is niet belangrijk, want nogmaals je traint voor jezelf.
De opbouw van de training is als volgt:
-Uitleg van de stations
-Algemene warming up
-Specifieke warming up
-Circuit
-Cooling down / stretching
De totale les duurt 60 minuten waarvan ongeveer 10 minuten warming -up en 45 minuten arbeid.

10 reacties op Circuittraining

 1. Nancy Bregman zegt:

  Nils, onwijs bedankt voor de trainingen van de afgelopen maanden!! Je inzet en enthousiasme maken deze lessen heel leuk om te doen! Ook doordat je zelf de intensiteit kunt bepalen is deze vorm van sporten echt heel goed te doen! Mijn conditie is enorm verbeterd en m’n spieren zijn veel sterker geworden! Ik heb bijna alweer heel veel zin in de lessen na de zomerstop (bijna…nu eerst vakantie 😉 )

 2. Jiorgos zegt:

  Insanity was weer Superzwaar en toch zo lekker. Top en tot na de zomerstop!

 3. Agnies zegt:

  Bedankt voor de training de afgelopen weken Nils, ben zeker strakker geworden en conditie gaat met sprongen vooruit. Aangekomen kilo’s van stoppen met roken zijn weer onder controle.

 4. Emma zegt:

  Nils, goed bezig! Goeie oefening goeie motivatie. Bedankt voor de leuke lessen en ik kom na de vakantie zeker weer terug.
  Groetjes Emma

 5. Marieke zegt:

  Hoi Nils,

  Ik heb helaas lang niet altijd mee kunnen doen, maar de keren dat ik er ook bij was met mijn zus was het echt TOP. Vooral je coaching, je enthousiasme, je energie en je kennis voegde enorm veel toe aan de training. Bedankt voor deze ervaring en wie weet tot na de zomer:)
  Groetjes de zusters Harder! (Marieke)

 6. Saskia van de Kamp zegt:

  Hoi Nils,
  Bedankt voor de laatste 4 trainingen die ik heb meegemaakt. Ik vindt het echt heel leuk om te doen. De afwisselingen, jou enthousiasme en gedrevenheid, maakt dat je door gaat en je conditie vooruit gaat. Na de zomer stop kom ik zeker terug. De insanity was super zwaar, maar toch leuk om te doen. Zal er volgend seizoen zeker weer bij zijn en dan hopen dat ik mijn tempo weer een stukje om hoog kan zetten. Tot na de zomerstop. Fijne vakantie!!
  groetjes Saskia

 7. Hoi Nils,
  Bedankt voor de laatste 4 lessen die ik heb mee gedaan. Het was zwaar, maar door de afwisseling, je eigen tempo mogen bepalen, jou enthousiasme en gedrevenheid erg leuk om te doen. De insanity les was zwaar maar toch leuk. Volgende x ben ik er weer bij en dan hopen dat ik het tempo omhoog kan gooien.
  Na het seizoen ga ik zeker verder om een nog betere conditie te krijgen.
  Tot na de zomerstop en een fijne vakantie!
  Groetjes Saskia

 8. Linda Bruin zegt:

  Hey Nils,
  Ik begon 3 lessen voor de vakantie maar kijk nu al uit naar de volgende lessen! Met jouw enthousiasme, energie, coaching zijn de lessen super! En heerlijke ontspanningsoefeningen om af te sluiten! Ik ben om, tot over een paar weken. Gaan we weer bikkelen!!
  Groetjes Linda Bruin

 9. ingrid zegt:

  Hoi Nils,
  Helemaal top vond ik de trainingen, eindelijk iets gevonden wat ik leuk vind, lekker op je eigen tempo en door jou enthousiasme is goed vol te houden!! Ik heb op 1 of 2 na al je lessen gevolgd, 4kg lichter, paar cm van de buik af, sterker geworden….helemaal goed!! Ik ben er zeker weer bij na de vakantie!!
  Mooie vakantie toegewenst!!
  Groetjes Ingrid.

 10. ingrid zegt:

  Hoi Nils,
  Bedankt voor de trainingen, ik vond het hartstikke leuk, eindelijk iets naar het zin. Door jou enthousiasme goed vol te houden. Ik ben op 1 of 2 lessen na iedere keer geweest, de knop is om, 4 kg eraf, paar cm van de buik af, sterker in de armen, helemaal goed!! Na de vakantie zie je mij zeker weer!!
  Mooie vakantie wens ik jullie!!
  Groetjes Ingrid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s